Ellenfél ismertető

2010.06.12. 11:25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bajuszkapitány

Ő a legerősebb, legkeményebb, leggyorsabb. Ő maga a gonosz! Rettegésben tartja a világot szörnyű vegyületeivel és gyilkos egyenleteivel! Ő az ura a rémisztő krumpli-hadseregnek.

(A játékban egy találattal 20 pont. 5 találattól meghal. Csak az utolsó, 4. pályán mutatja meg magát. Ha nem ölöd meg 5 másodperc után eltűnik)

 

 -------------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paprikáskrumpli

Ő a második legerősebb ellenfél. Bajuszkapitány leghűségesebb szolgája. Gyorsabb a többinél. Bajuszkapitány krumpliból, fura piros szósz-szerűségből és kolbászból hozta létre (ránézésre).

(A játékban gyors, és egy kattintásra 15 pontot ad.)

 ------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sültkrumpli

 

A 3. legerősebb ellenfél. Bajuszkapitány a gonosz Mek-Pista (de csak azért hogy nehogy "szétpereljék a seggem") Bohóc-ot hívta segítségül (utána meg brutálisan megkínozta: arra kényszerítette egy gonosz vegyület segítségével hogy örök időkre a MekPista előtt szenvedjen mozdulatlanul) a megteremtéséhez. A pokol rettenetes bugyraiból előhozott zsiradékkal teletömött sültkrumpli közepesen gyors és erős.

(A játéban 10 pontot ér)

 -------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyers krumpli

Lassú, gyenge sorkatona. A cig...öö...rom..szóval felbérelt néhány embert Bajuszkapitány hogy lopjanak neki néhányat.

(A játékban 3 pontot ér)

A bejegyzés trackback címe:

https://krumplihunter.blog.hu/api/trackback/id/tr892075927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása